Ajankohtaista

Turvata ostaa Pohjolan Laitehuolto Oy:n sammutinhuollon liiketoiminnan

Asiakastyytyväisyyskysely

Turvata ostaa Pohjolan Laitehuolto Oy:n sammutinhuollon liiketoiminnan

Torstaina 15.9.2016 Turvatan toimitusjohtaja Mika Nilsson ja Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtaja Risto Pöykkö allekirjoittivat sopimuksen, jolla Pohjolan Laitehuolto Oy myi sammutinhuollon liiketoiminnan ja aputoiminimen ”Oulun sammutin” Turvatalle.

Turvata on paloturvallisuusalan johtava toimija Suomessa. Se perusti elokuussa Turvanasi Oulu-liikkeen palvelemaan Oulun seudun yrityksiä ja teollisuutta paloturvallisuusasioissa. Pohjolan Laitehuolto on kempeleläinen korjaamolaite- ja putkistoasennuksiin erikoistunut yritys, joka toimii Oulun lisäksi Tuusulassa, Tampereella, Seinäjoella, Keminmaassa ja Rovaniemellä.

“Tämä kauppa vahvistaa Turvanasi-ketjun asemaa Oulun seudulla, jossa Gloria-sammuttimella on hyvä jalansija. Saamme näin itsellemme osaamista ja valmiin asiakaskunnan, josta meidän on omalla porukalla hyvä jatkaa”, sanoo Mika Nilsson Turvatalta. “Turvanasi Oulu tulee toimimaan myös koko ketjun koulutus- ja tuotekehityskeskuksena ja siten tämä kauppa tukee koko ketjun toimintaa. Pohjolan Laitehuollon asiakkaat saavat kaupan myötä valtakunnallisen ketjun palvelut ja osaamisen osakseen”, hän jatkaa.

”Pohjolan Laitehuollon ydinosaamista on aina ollut mm. korjaamojen laiteasennukset, kalibroinnit, määräaikaistarkastukset ja huollot sekä teollisuuden kunnossapito, joten nyt voimme keskittyä kehittämään toimintaamme entistäkin paremmiksi. Teemme jatkossa tiivistä yhteistyötä uuden toimijan kanssa, niinpä korjaamojen ja teollisuuden asiakkaiden paloturva-asiat ovat jatkossakin taattuja valtakunnallisesti koko Turvanasi-ketjun voimin”, sanoo Risto Pöykkö Pohjolan Laitehuollosta.
Turvanasi on valtakunnallinen paloturvallisuuden asiantuntijaliikkeiden ketju. Ketjun tavoitteena on tarjota parasta mahdollista asiantuntevuutta paloturvallisuudessa yrityksille ja kuluttajille ympäri Suomen. Ketjuun kuuluu yli kolmekymmentä itsenäistä paloturvallisuusalan liikettä, joissa työskentelee yli sata asiantuntijaa.
Oulun Turvanasi-liikkeestä löydät myös laajemmin palo- ja pelastusalan ammattikalustoa, kaasunmittaukseen liittyvät tuotteet ja palvelut. Toimipisteeseen avataan myös Woikosken kaasujen palvelupiste lokakuun alussa.

Neljä kokenutta ammattilaista

Turvanasi Oulun liikkeen tuotteiden ja huoltopalvelujen myynnistä sekä operatiivisesta toiminnasta vastaavilla on vahva osaaminen paloturvallisuuden alalta Oulussa ja valtakunnallisesti.

Matias Kotajärvi (s. 1990) on toiminut ennen Turvatalle siirtymistään Pauli Moilanen Oy:llä, joten Turvanasi-konsepti sekä muut turvanasilaiset ympäri Suomen ovat hänelle jo ennestään tuttuja. Myös Gloria-sammuttimet ovat lähellä Matiaksen sydäntä. Matias tulee toimimaan muiden Turvanasi-liikkeiden tukena teknisissä tuoteasioissa.

Petri Kemppainen (s. 1963) on toiminut paloturvallisuuden asiantuntijana alueella jo yli 30 vuotta. Hän aloitti sammutinhuoltajana Pauli Moilanen Oy:ssä 1984 ja on toiminut Oulun Sammuttimen huoltopäällikkönä yli 10 vuotta. Toni Puumalainen (s. 1972) on paljasjalkainen oululainen, jolla on kokemusta Gloria-tuotteista ja paloturvallisuusalasta Pauli Moilanen Oy:ssä reilun kuuden vuoden ajalta sekä Oulun sammuttimella viimeiset viisi vuotta. Toni on tottunut toimimaan työssään itsenäisesti ja saanut ystävällisellä palveluasenteellaan asiakkaansa aina iloiseksi.

Teemu Viitaniemi (s. 1977) on alunperin Haapajärveltä kotoisin oleva paloturvallisuuden asiantuntija, joka on jo vuodesta 2009 saakka toiminut Turvanasi-ketjun ketjupäällikkönä ja oman toimensa ohessa hänen vastuullaan on myös Turvanasi Oulun myyntipäällikön tehtävät. Teemu vastaa Turvanasi-palveluiden kehittämisestä Oulun seudulla. Sen lisäksi hänen kontollaan on parhaalla mahdollisella tavalla palvella muita Turvanasi-ketjulaisia, jotta heillä olisi hyvät edellytykset omassa asiakastoiminnassaan.

Lisätietoja:

Mika Nilsson
Toimitusjohtaja
Turvata
Puh. 010 569 4716
Sähköposti: mika.nilsson@turvata.fi

Teemu Viitaniemi
Turvanasi-ketjupäällikkö
Turvata
Puh. 010 569 4724
Sähköposti: teemu.viitaniemi@turvata.fi

Risto Pöykkö
Toimitusjohtaja
Pohjolan Laitehuolto Oy
Puh. 040 580 6828
Sähköposti: risto.poykko@pohjolanlaitehuolto.fi

Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskysely

Turvata ostaa Pohjolan Laitehuolto Oy:n sammutinhuollon liiketoiminnan

15.09.2016

Torstaina 15.9.2016 Turvatan toimitusjohtaja Mika Nilsson ja Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtaja Risto Pöykkö allekirjoittivat sopimuksen, jolla Pohjolan Laitehuolto Oy myi sammutinhuollon liiketoiminnan ja aputoiminimen ”Oulun sammutin” Turvatalle.

Paloturvalllisuus.info -sivusto tukee työpaikkojen paloturvallisuuden parantamista

15.05.2012

Tuoretta paloturvallisuustietoa parantamaan työpaikkojen paloturvallisuutta.

Asiakaslehdessämme on kipinää!

28.11.2011

Kipinä on asiakaslehtemme paloturvallisuudesta ja alkusammutuksesta
vastaaville sekä muille alan toimijoille.

pelastuslaki-2011

Uusi pelastuslaki voimaan 1.7.2011

10.05.2011

Tasavallan presidentti vahvisti uuden pelastuslain 29.4.2011.

turvanasi_espoo_sammutinhuolto_e_havantola_oy

Turvanasi nyt myös Espoossa - Sammutinhuolto E. Havantola Oy

19.12.2010

Espoon Turvanasi-liike avattu. Espoon Suomenojalle Kirkkonummelta muuttanut Sammutinhuolto E. Havantola palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.