Ajankohtaista

Paloturvalllisuus.info -sivusto tukee työpaikkojen paloturvallisuuden parantamista

SPEK ( Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö) ja Suomen Palopäällysto liitto ovat julkaisseet uuden www-sivuston tukemaan monipuolisesti yritysten ja yhteisöjen paloturvallisuuden parantamista. Paloturvallisuus.info -verkkosivustolta löytyvän aineiston avulla työnantajat voivat toteuttaa työntekijöidensä lakisääteisen perehdytyksen ja samalla edesauttaa pelastussuunnitelman jalkauttamista. Aineisto antaa mahdollisuuden myös työpaikan yksilöllisten ominaisuuksien huomioonottamiseen.

Yritys voi valita paloturvallisuus.info – sivuston perehdyttämisaineistoista sellaisia osioita, jotka liittyvät oleellisesti juuri kyseisen työyhteisön työ- ja toimintaympäristöön. Lisäksi aineistoa voidaan täydentää työpaikan omilla tiedoilla. Näin aineistosta voidaan muokata yksilöllinen paloturvallisuuden perehdytyspaketti.

Tavoitteena on kannustaa työpaikkoja tulipalojen ehkäisyyn ja avustaa työntekijöiden perehdyttämisessä paloturvallisuuteen ja pelastustoimintaan. Sivustolta löytyy aineistoa myös tulitöistä, alkusammutuksesta ja erityisryhmien paloturvallisuudesta. Tarjolla on koulutusaineistoja, materiaalivinkkejä ja koulutustietoja.

Siirry sivuille: paloturvallisuus.info

lähde: SPEK

Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskysely

Turvata ostaa Pohjolan Laitehuolto Oy:n sammutinhuollon liiketoiminnan

15.09.2016

Torstaina 15.9.2016 Turvatan toimitusjohtaja Mika Nilsson ja Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtaja Risto Pöykkö allekirjoittivat sopimuksen, jolla Pohjolan Laitehuolto Oy myi sammutinhuollon liiketoiminnan ja aputoiminimen ”Oulun sammutin” Turvatalle.

Paloturvalllisuus.info -sivusto tukee työpaikkojen paloturvallisuuden parantamista

15.05.2012

Tuoretta paloturvallisuustietoa parantamaan työpaikkojen paloturvallisuutta.

Asiakaslehdessämme on kipinää!

28.11.2011

Kipinä on asiakaslehtemme paloturvallisuudesta ja alkusammutuksesta
vastaaville sekä muille alan toimijoille.

pelastuslaki-2011

Uusi pelastuslaki voimaan 1.7.2011

10.05.2011

Tasavallan presidentti vahvisti uuden pelastuslain 29.4.2011.

turvanasi_espoo_sammutinhuolto_e_havantola_oy

Turvanasi nyt myös Espoossa - Sammutinhuolto E. Havantola Oy

19.12.2010

Espoon Turvanasi-liike avattu. Espoon Suomenojalle Kirkkonummelta muuttanut Sammutinhuolto E. Havantola palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.