Ajankohtaista

Turvanasi nyt myös Espoossa - Sammutinhuolto E. Havantola Oy

turvanasi_espoo_sammutinhuolto_e_havantola_oy

Kokonaisvaltaista palokaluston huoltotoimintaa espoolaisille ja pääkaupunkiseudun asiakkaille

Espoon Turvanasi-liikkeellä, Sammutinhuolto E. Havantolalla, on yli 20 vuoden kokemus laadukkaiden Gloria-sammuttimen myynnistä sekä laadukkaista paloturvallisuuspalveluista. Siiryminen Kirkkonummelta 16 vuoden toiminnan jälkeen tuli vastaan, koska tuotteiden ja palvelujen kysyntä Espoossa kasvoi. Espoosta puuttui myös asiakkaita nopeasti ja kokonaisvaltaisesti palveleva sammutinhuollon ja paloturvallisuuden erikoisliike.

“Me panostamme tuotteissamme ja palveluissamme laatuun. Tämän vuoksi valikoimissamme ovat esim. laadukkaat Gloria sammuttimet ja ruiskut”, kertoo Sammutinhuolto E. Havantolan toimitusjohtaja Erkki Havantola.

Espoon Turvanasi liike palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Espoolaiset veneilijät ja karavaanarit ovatkin löytäneet Ennekujan osoitteen hyvin ja palaute asiakkailta on ollut äärimmäisen positiivista. “Yksityishenkilöiden palvelussa laadun lisäksi tärkeää on nopea palvelu. Veneen vesille lasku ei jää ainakaan meistä kiinni. Kippari saa sammuttimensa aina mukaan odottattaessaan”, sanoo Havantola.

Espoolaisille ja muille pääkaupunkiseudun yrtityksille liike on täyden palvelun talo. Paloturvan tuotevalikoimista on laaja. Tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi sammuttimet, sammutuspeitteet, palovaroittimet, hitsauskärryt, tulityökärryt jne. Palvelutarjonta kattaa mm. sammutinhuollot ja -tarkastukset, pikapalopostien huollot ja tarkastukset, poistumisreittien merkinnät sekä savuluukkujen tarkastukset. Liike on panostanut myös paloturvakoulutukseen, kuten alkusammutuskoulutukseen.

Liikkeen yhetystiedot:
Sammutinhuolto E. Havantola Oy
Ennekuja 2, 02270 Espoo
puhelin: (09) 295 3021

Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskysely

Turvata ostaa Pohjolan Laitehuolto Oy:n sammutinhuollon liiketoiminnan

15.09.2016

Torstaina 15.9.2016 Turvatan toimitusjohtaja Mika Nilsson ja Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtaja Risto Pöykkö allekirjoittivat sopimuksen, jolla Pohjolan Laitehuolto Oy myi sammutinhuollon liiketoiminnan ja aputoiminimen ”Oulun sammutin” Turvatalle.

Paloturvalllisuus.info -sivusto tukee työpaikkojen paloturvallisuuden parantamista

15.05.2012

Tuoretta paloturvallisuustietoa parantamaan työpaikkojen paloturvallisuutta.

Asiakaslehdessämme on kipinää!

28.11.2011

Kipinä on asiakaslehtemme paloturvallisuudesta ja alkusammutuksesta
vastaaville sekä muille alan toimijoille.

pelastuslaki-2011

Uusi pelastuslaki voimaan 1.7.2011

10.05.2011

Tasavallan presidentti vahvisti uuden pelastuslain 29.4.2011.

turvanasi_espoo_sammutinhuolto_e_havantola_oy

Turvanasi nyt myös Espoossa - Sammutinhuolto E. Havantola Oy

19.12.2010

Espoon Turvanasi-liike avattu. Espoon Suomenojalle Kirkkonummelta muuttanut Sammutinhuolto E. Havantola palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.