Turvanasi -ketju

Tietoa Turvanasi-ketjusta

Paloturva-alan edelläkävijänä tunnistamme asiakkaittemme uudet tarpeet ja ennakoimme lakien ja asetusten vaatimukset. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti ja varmistamme toimintamme laadun ISO 9001:2008 -laatujärjestelmällä. Räätälöimme helposti ymmärrettävästä palvelutarjonnastamme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Palvelun takaa paikallinen Turvanasi-yrittäjä

Yrittäjiemme paikallistuntemus yhdistettynä ISO 9001:2008 -laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan takaavat, että Turvanasi on aina parasta mahdollista paloturvallisuutta teollisuudessa, kiinteistöissä, ajoneuvoissa ja vapaa-ajalla. Turvanasi-ketjun toimintaa ja konseptia ohjaa ja kehittää yrittäjistä koostuva johtokunta sekä laatujohtoryhmä ja ketjukäsikirja.

Yli 100 sammutinhuollon ammattilaisellamme on monipuolinen kokemus yritysten, yhteisöjen ja yksityisten palvelemisesta. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Turvanasi-ketjun tarjoamista paloturvapalveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä lähimpään ketjuliikkeeseen.

Turvanasi-yrittäjäksi?

Turvanasi-ketju on monin eri tavoin avustamassa yrittäjää kehittämään omaa toimintaa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja kasvattamaan omaan liiketoimintaansa alkusammutustuotteiden myynnin sekä kunnossapitotoiminnan saralla. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää ketjutoiminnan edusta, niin lisätietoja saat Turvanasi-ketjuyksiköltä.

Turvanasi ketjuyksikkö:

Teemu Viitaniemi
010 569 4724
info@turvanasi.fi
Turvata Oy Ab
www.turvata.fi